Fibromyalgi

Fick häromdagen beskedet från min läkare, att jag lider av fibromyalgi! Jag har gått och haft ont i kroppen i flera år. Trott det berott på än det ena, än det andra. Har tom trott att jag inbillat mig smärtan, för ingen medicin jag fått testa har fungerat fullt ut.

Men det förklarar det hela nu, när jag fått diagnosen.
Jag tog det rätt så hårt. Inte över själva diagnosen, min älskade flickvän har oxå fibromyalgi och jag vet att det går att hantera så man kan överleva. Det som tog så hårt på mig, é att jag nu vet att jag för alltid kommer leva med smärtan. Kommer inte vara smärtfri en enda dag.
Men jaja, vad ska jag göra? Gräva ner mig och ge upp? Det går inte. Det orkar jag inte göra. Har mått skit rätt så länge nu, att jag inte orkar med mer skit. Jag måste se detta som ett sätt för mig att börja på en annan kula. Ta tag i livet ur en annan synvinkel. Finns nog en mening med detta, även om det é något krångligt att se den just här och nu, när jag é mitt i skiten. Men jag har det i bakhuvet.

 

fibromyalgi

/Marina

About polyfamiljensweden

Vi är en polyfamilj med tre vuxna, fem barn, tre katter och en hund. Sommaren 2015 flyttate vi ihop och försöker nu få vardagen och renoveringen att gå ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: