Behöver er hjälp!

Efter artikeln i ETC så har vi blivit kontaktade av vår lokaltidning.
Vi dividerar lite fram och tillbaka om vi ska vara med eller inte.
Vi vill inte uppfattas som att vi bara vill visa upp oss utan syftet med att vara med vill vi visa att det går att leva som oss. Att visa att vi inte gömmer oss och att vår öppenhet har för oss varit väldigt positivt.
Så hjälp oss med era åsikter om att vara med i media.
Artikeln kommer vara liknande den som var i ETC, alltså skildra livet med 3 vuxna.

image

Vad tycker ni vi ska göra? Vara med eller inte vara med?

/Anna

About polyfamiljensweden

Vi är en polyfamilj med tre vuxna, fem barn, tre katter och en hund. Sommaren 2015 flyttate vi ihop och försöker nu få vardagen och renoveringen att gå ihop.

7 responses to “Behöver er hjälp!”

 1. Pasi says :

  Klart ni ska vara med! Ska vi som är flersamma bli mer accepterade i samhället, så måste vi höras och synas. Homosexuella blev inte accepterade i samhället innan några starka individer vågade ta striden och leva öppet med en samkönad partner. Vi som har flera partners måste göra samma sak om det ska bli mer accepterat i dagens samhälle. Därför är jag själv helt öppen idag med att jag har flickvän och dejtar andra samtidigt, och som tur är verkar de flesta acceptera det ganska fort fast de kan tycka det är lite konstigt,

  Liked by 1 person

 2. Sussie says :

  Va med!
  Alla har rätt att leva sitt liv som man vill så länge det inte gör skada för andra. Kärlek skadar inte, den helar i alla dess former och vem har rätten att döma de som inte lever enligt ”normen” – ett ord jag hatar.
  Jag lever homosexuellt och skulle aldrig dölja vem jag älskar. Kanske inte skulle skrika ut det i media dock, men det är jag…. Imponeras av de som tar striden och öppnar upp vägen.

  Liked by 1 person

 3. Erica Franzon says :

  Vad finns det egentligen för anledning till att INTE ställa upp i tidningen?
  Jag tycker ni ska ta varenda chans ni till intervju får då vi; svenska folket, mänskligheten, polygama, monogama, heterosexuella, bisexuella, homosexuella osv. behöver sådana som ni, som berättar, ställer upp på intervjuer och går ut offentligt med att det finns fler sätt att leva sitt liv på än genom heterosexuell monogami och att det är helt okej.
  I korta drag, kör på! 🙂

  Liked by 1 person

 4. kadilicious says :

  Klart ni ska vara med, men ni måste samtidigt kunna känna att ni kan stänga ut all negativitet, stöda varandra. Ni vet ju själva varfr ni vill vara med, vad annat spelar roll? Det kommer hjälpa så många att hitta sig själva! Kram på er!

  Gilla

 5. abdull says :

  Detta är sjukt!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: