Studiedag

I måndags utfördes en planerad operation på vår älskade Anna och hon kom hem i tisdags. Jag vet hur det kan vara när man é nyopererad och har småbarn hemma, så jag tog med mig deras minsta hem till oss i Gbg.

Idag har mina studiedag i skolan, så vi har även två kompisar över här hos oss. Så just nu går det fyra småtjejer i mina högklackade och stylar om sig och visar upp kläderna och diverse poser för mig. Hihihi…dom é så söta.

Mellanpojken sitter med en bluetoothhögtalare fastklistrad i pannan så han ser ut som en enhörning, och kollar på sin iPad och tonåringen sover än. Fast han har vaknat av och till under morgonen.
Sen så har vi oxå besök av en söt Amstaff, som tror sig vara pytteliten och vilja sitta i ens knä fast hon é allt annat än liten.

Och imorrn efter skolan så bär det av till dom andra sötnosar, på lördag ska vi på födelsekalas och sedan på kvällen så é det finalen i Melodifestivalen. Mina två bästa vänner planerar att komma till finalen till oss.

/Marina – särbon

About polyfamiljensweden

Vi är en polyfamilj med tre vuxna, fem barn, tre katter och en hund. Sommaren 2015 flyttate vi ihop och försöker nu få vardagen och renoveringen att gå ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: