Helgen..

Hej på er..
Här rullar allt på.
Fredagen var rätt lugn. Sålde moppen jag satt ut. Marina mådde inte bra så hon var kvar i Göteborg.
Lördagsmorgon gick jag ut i garaget och fortsatte röja.. har röjt en hel del nu.. nu som följer mig har sett på fb o insta att jag lagt ut en del grejor där.
Vid 11 åkt a jag iväg med en kompis för att hjälpa hans vän o flytta. Vi rev ut allt o in i det nya huset på 2 o en halv timme. Inkl fika.. så det gick fort. På hemvägen så konstaterade jag o kompisen att vi borde göra nåt åt hans parabol som blåst sönder av stormen Egon. Anna var iväg o handlade så vi körde på med det. Så vi började med det medan det var ljust. Marina meddelade att hon var på gång hit så hon blev hämtad av tjej kompisen.  Vi gjorde ett digert arbete. Plockade ner parabolen från skorstenen. Upp med ett nytt fäste som jag hittat i mitt garage. Ny kabel hela vägen drog vi till källaren. Sen ett nytt uttag på väggen.. för att slutligen lyckas ställa in så det blev 100% signal.
Sen bjöds det på mat o vi käkade allihopa. Nån öl o lite vin blev det med o 2 andra kompisar trillade in på kvällen.  Mycket trevligt.
Blev inte så sent då vi skulle på dop på förmiddagen dan efter.

Så vi åkte på dop på söndagen. Till Annas halvsyster.  Mycket trevligt o träffa alla som man träffar alldeles för sällan tyvärr.. Dop. Gudstjänst o nattvard är väl inte min grej kanske men det var mysigt ändå.
Sen hem o packa kärran med allt som vi röjt i garaget.
När jag kommer hem ser jag att kärran redan är packad delvis.. Så kompisarna hade varit hemma o packat den när vi var borta.. underbara vänner.. sen drog jag o vännen o slängde allt på tippen..
Strax därefter kom en o köpte högtalarna jag satt ut på nätet. Prutade inte ens..

O strax därefter kom min syster med familj o hämtade kläder som vi röjt fram o sorterat iordning.  Blev att dom stannade på middag.. mycket mysigt.
Önskar så att man hade mer tid o träffa nära o kära.. så mysigt.
Nu sitter jag med ritningar o budget för att vi planerar att göra om huset en del.. så alla får plats när Marina o barnen flyttar in under sommaren.
Mycket att tänka på.
Men kul..
Blev ett långt inlägg idag..
Jo
Marina var med på omslaget på en tidning idag, Hem & hyra. En intervju med henne o hennes granne i en hyresgästtidning.
Och på måndag 2/2 är hon med i tv. På sjuan kl 20.00. Trinny & Susannah stylar om Sverige
Missa inte det..
Kram på er!
Magnus

About polyfamiljensweden

Vi är en polyfamilj med tre vuxna, fem barn, tre katter och en hund. Sommaren 2015 flyttate vi ihop och försöker nu få vardagen och renoveringen att gå ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: