Massa babbel!

Det var ett tag sen jag skrev, tänkte göra en rejäl uppdatering nu 🙂

Sist jag skrev tror jag var när jag var väldigt nära att få mitt drömjobb, det gick tyvärr i stöpet men som jag ser det är det deras förlust.

Då jag har fibromyalgi och har en del ont i kroppen och är av det större slaget så blir jag fort trött och varm.
Nu tack vare arbetsförmedlingen (ja du läser rätt, tack vare) så har jag fått in en fot i branchen jag vill jobba i, mitt mål är att bli bilförsäljare och nu är jag på en av de största och bästa bilfirman i Borås 🙂
Jag kan inte vara mer lycklig, hjälper till som lite allt i allo och insuper all information jag bara kan och gör mig bästa för att visa mitt driv och min passion för bilar och försäljning, jag vet att jag är en duktig säljare och har ett stort intresse i fordon.

Vi i vår stora familj är ju öppna med hur vi lever, barnen kallar varandra för syskon, oss vuxna för bonusmamma/pappa och vi alla trivs och älskar verkligen livet som stor familj, ibland blir det lite bekymmer, tex när vi ska åka någonstans tillsammans allihop eller delar av oss, är vi fler än 5 som ska åka så måste vi ta 2 bilar eller några måste åka kollektivt.

image

Vi har för några månader sedan köpt en stor Wolksvagen Caravell, den har 8 sittplatser + förarplatsen då, tyvärr är den inte i det bästa skicket, varit 2 vändor på verkstad och den ser ut som fan rent ut sagt, men….  Vår älskade man Magnus är ju bilskadereparatör och tack vare kontakter så står nu caravellen på en verkstad dit Magnus åker och grejar med den, han fixar och donar, drar ut bucklor, spacklar, slipar och ska så småningom lacka om den, den kommer bli en pärla 🙂
Men nu åter till problemet, vi kör nu en Kia Ceed och är supernöjda, men vill byta och vi funderar på att köpa en Kia Carens, den är 7 sitsig, drar inte mycket mer bränsle än nuvarande bilen och passar utmärkt om inte alla ska med men fler än 5 🙂

Helgen som är har varit lite mixtrande, Magnus drog till Tyskland med buss i fredagskväll för att handla lite, jag och Marina var med i studentradio som handlade om relationer, efter det hämtade vi L och L och drog till Borås, åt middag ihop innan Magnus åkte, idag har jag jobbat, Marina var hemma med kidsen, när jag slutade åkte jag och mötte upp Magnus dom behövde hjälp med att lasta och köra hem det han shoppade 🙂

image

Imorgon ska minsta L på kalas så meningen var att vi alla skulle åka till Göteborg ikväll, jag har mått lite kasst i magen idag och har en knuta vid skulderbladet som gör ont så när vi skulle åka så fick Magnus, Marina och 3 av barnen åka först och jag och stora tösen A skulle ev komma senare.
Nu är det senare och jag och A sitter i soffan hemma och kollar på Mr and Mrs Smith och resten är i Göteborg.
Troligtvis åker jag och A till Göteborg imorgon på förmiddagen och ansluter till resten av familjen förutom stora L som är hos sin pappa.

Kram alla där ute.
Kommentera gärna och har ni frågor så svarar vi gärna.
//Anna

About polyfamiljensweden

Vi är en polyfamilj med tre vuxna, fem barn, tre katter och en hund. Sommaren 2015 flyttate vi ihop och försöker nu få vardagen och renoveringen att gå ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: