Väntan är det värsta!

Ja precis som det låter, att vänta på något är inget roligt, vänta på att få träffas igen allihop, vänta på att få ett svar mm och båda de sakerna är jättejobbigt nu.
När kan vi allihopa träffas igen?
I helgen förhoppningsvis men Marina jobbar på lördag så vi vet inte hur det blir.
Just nu väntar jag även på att få ett samtal om jag har gått vidare i utgallringen av jobbet jag hade intervju för i fredags, senast imorgon får jag förhoppningsvis veta om jag får träffa arbetsgivaren vilket jag verkligen hoppas.
Jobbet jag sökt passar mig i alla aspekter, det står Anna över hela tjänsten och jag skulle bli oerhört besviken om jag inte går vidare. En dröm som skulle bli sann och väldigt mycket skulle lösa sig om jag fick det, så snälla alla vänner, håll tummarna för allt vad ni har.

Ha en underbar dag
Kram Anna

About polyfamiljensweden

Vi är en polyfamilj med tre vuxna, fem barn, tre katter och en hund. Sommaren 2015 flyttate vi ihop och försöker nu få vardagen och renoveringen att gå ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: